Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@16:21:00 GMT

نصب و دانلود نسخه جدید اپلیکیشن شاد+ راهنمای کامل

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۰۱۴۸

نصب و دانلود نسخه جدید اپلیکیشن شاد+ راهنمای کامل

فرارو- اپلیکیشن شاد یکی از نرم‌افزار‌های آموزشی است که با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، برای آموزش غیرحضوری و آنلاین کلیه دروس دانش آموزان طراحی شد.

به گزارش فرارو، با توجه به‌اضافه شدن امکانات جدید برای نرم‌افزار شاد، در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰، استفاده از این نرم‌افزار برای دانش آموزان و معلمان لازم و ضروری می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نرم‌افزار جهت آموزش کلیه دروس به دانش آموزان طراحی‌شده که استفاده از این نرم‌افزار برای مدیران، معلمان، دانش آموزان الزامی است.
دانلود نرم‌افزار شاد برای اندروید
ابتدا باید نسخه جدید نرم‌افزار شاد را برای اندروید دانلود کنید. برای این کار می‌بایست یکی از برنامه‌های پیام‌رسان ایرانی مانند (آی گپ، سروش، بله یا روبیکا) را بر روی گوشی خود نصب کنید. سپس برنامه شاد را دانلود کنید. برای دانلود نرم‌افزار شاد برای اندروید، بر روی لینک زیر کلیک کنید.
دانلود نرم‌افزار شاد برای کامپیوتر   در صورت عدم دسترسی به موبایل شما می‌توانید نرم‌افزار شاد را بر روی کامپیوتر و لب تاب خود نصب کنید. شما می‌توانید به سه روش زیر اقدام به نصب این نرم‌افزار بر روی کامپیوتر و لب تاب خودنمایید:
۱-نصب اپلیکیشن شاد با استفاده از نصب نرم‌افزار شبیه‌ساز موبایل (bluestacks) روی کامپیوتر
2-نصب نسخه تحت وب اپلیکیشن شاد

روش اول:
در این روش ابتدا باید نرم‌افزار (bluestacks) را بر روی سیستم خود نصب کنید. سپس بر روی گزینه install کلیک کنید تا نرم‌افزار دانلود شود. در این مرحله بر روی برنامه شاد راست کلیک کرده و بر روی گزینه open with کلیک کنید. در این مرحله گزینه bluestacks را بزنید. به همین سادگی برنامه شاد بر روی سیستم شما نصب شد.
برای اجرای برنامه شاد، پس از ورود به آن شماره تلفن خود را وارد کرده و پس از احراز هویت با واردکردن کد ملی خود وارد کلاس شوید.
روش دوم:
برای نصب نسخه تحت وب اپلیکیشن شاد می‌بایست، این نرم‌افزار را بر روی تمام دستگاه‌های کامپیوتر، لب تاب، تبلت و موبایل نصب و اجرا کنید. شما پس از احراز هویت و واردکردن اطلاعات خود وارد کلاس این نرم‌افزار خواهید شد.   آموزش ورود به نرم‌افزار شاد در ابتدا باید نسخه نرم‌افزار شاد آموزش‌وپرورش را برای اندروید و یا کامپیوتر خود دانلود کنید. در نسخه جدید امکانات جدیدی تعبیه‌شده که تمام دروس دانش آموزان را به تفکیک سرفصل‌ها آموزش داده است. برای ورود به نرم‌افزار کافی است مراحل زیر را طی کنید:
۱. اپلیکیشن شاد را بازکنید و دکمه ورود به برنامه را بزنید.
۲. در مرحله دوم شماره تلفن خود را وارد و گزینه ورود را بزنید.
۳. کد فعال‌سازی ارسال‌شده را وارد و دکمه ورود را بزنید.
۴. در این مرحله چنانچه کادر احراز هویت ظاهر شد، بر روی آن کلیک نمایید در غیر این صورت نقش خود را به‌عنوان (مدیر، معلم، دانش‌آموز) انتخاب و کلمه ورود را بزنید.
۵. در این مرحله مدیر و معلمان باید کد ملی خود را وارد نمایند، ولی دانش آموزان می‌بایست بر روی گزینه افزودن دانش‌آموز کلیک کنند.
۶. کد ملی دانش‌آموز را وارد و گزینه تأیید را بزنید.
۷. سال تولد دانش‌آموز را وارد و گزینه تأیید را بزنید.
۸. ماه تولد خود را وارد و گزینه تأیید را بزنید.
۹. روز تولد خود را وارد و گزینه تأیید را بزنید.
۱۰. چنانچه در مراحل نصب این نرم‌افزار با پیغام‌هایی از قبیل احراز هویت شما قبلاً انجام‌شده روبرو شدید، کافی است روی کلمه «باشه» کلیک کنید.
۱۱. اگر در پایان با پیغام اطلاعات شما معتبر نیست روبرو شدید، از مدیر خود بخواهید که اطلاعات شمارا مجدداً بررسی کند.
۱۲. در پایان چنانچه اطلاعات شما صحیح باشد و ثبت‌نام شما در برنامه شاد با موفقیت انجام شود، می‌توانید با واردکردن اطلاعات کاربری خود (نام و نام خانوادگی) و کلیک بر روی گزینه باشه وارد این برنامه شوید.
برای دریافت نسخه جدید روی لینک زیر کلیک کنید.
مراحل آموزش احراز هویت برای دانش آموزان در اپلیکیشن شاد سه گروه کاربر (مدیران مدارس، معلمان و دانش آموزان) که بر اساس شماره همراه می‌توانند وارد این سامانه شوند. برای هر گروه از این افراد برنامه‌های مختص به خود تعریف‌شده است. دانش آموزان برای احراز هویت مراحل زیر را انجام می‌دهند:
۱. پس از نصب و ورود به برنامه شاد، کد ملی، نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید.
۲. واردکردن کد ارسال‌شده به شماره همراه درج‌شده در برنامه شاد.
۳. انتخاب گزینه ورود
۴. انتخاب نقش دانش‌آموز
۵. انتخاب گزینه افزودن دانش‌آموز
۶. انجام احراز هویت
۷. درج اطلاعات به‌صورت صحیح و کامل
۸. مرحله آخر، ورود به گروه کلاس
امکانات ورژن جدید اپلیکیشن شاد در ورژن جدید اپلیکیشن شاد، امکانات جدیدی از قبیل (امکان کنترل حضوروغیاب و تکلیف دانش آموزان، راه‌اندازی آزمون آنلاین، امکان برقراری ارتباط زنده بین معلم و دانش آموزان، اختصاص فضای ویژه برای تدریس معلمان، کانال‌های محتوای آموزشی و غیره) اضافه‌شده که می‌تواند تا حدودی روند آموزش دروس را برای دانش آموزان هموارتر کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اپلیکیشن شاد نرم افزار شاد نرم افزار اپلیکیشن شاد برای اندروید بر روی گزینه دانش آموزان خود را وارد برنامه شاد احراز هویت کلیک کنید دانش آموز نسخه جدید بر روی کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۰۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟

بررسی‌های آماری نشان می‌دهد بازار کشورهای منطقه، با توجه به مشترکات فرهنگی، می‌تواند بازار قابل تأملی برای نوشت‌افزار ایرانی باشد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، صنعت نوشت‌افزار در ایران طی یک دهه گذشته تلاش کرده با استفاده از تمام ظرفیت‌های ممکن، جایگاه قابل قبولی را بتواند در بازار داخل به دست آورد. در حالی که یک دهه پیش شکل گرفتن صنعت نوشت‌افزار در ایران برای بسیاری دست‌نایافتنی و غیر ممکن بود، همت و توان تولیدکنندگان داخلی نشان داد که می‌توان با برنامه و گام به گام، در کنار اقلام خارجی، سهم قابل توجهی از سبد خانواده‌ها را به خود اختصاص داد.

اما صنعت نوشت‌افزار به این سادگی و آسانی به این مرحله نرسید. وجود عوامل تأثیرگذار بیرونی مانند شیوع کرونا و تعطیلی مدارس سبب شد تا چرخ تولید برخی از واحدها از کار بیفتد یا به کندی به کار خود ادامه دهد. نوشت‌افزار همانند دیگر بخش‌های صنعتی کشور در یک دهه گذشته با مشکلات خرد و کلان متعددی مواجه شد، اما توانست با برنامه‌ریزی و ترسیم چشم‌انداز، تا حد قابل قبولی به رشد خود ادامه دهد. دست اندرکاران این صنعت در آستانه ورود به دومین دهه فعالیت خود در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب، صادرات را از مهمترین برنامه‌های خود عنوان کرده بودند؛ امری که علی‌رغم ایجاد فرصت‌های متعدد، چالش‌های چشم‌گیری نیز پیش روی تولیدکنندگان خواهد گذاشت.

نوشت‌افزار که از جمله صنایع فرهنگی است، می‌تواند در کنار انتقال فرهنگ ایرانی اسلامی به دیگر کشورها، از منظر اقتصادی نیز سودآور باشد. گردش مالی حوزه صنایع فرهنگی، آمار عجیب و غریبی است. براساس آمارهای اعلام‌شده، دوهزار و 250 میلیارد دلار سهم صنعت صنایع فرهنگی در دنیا است، همچنین براساس پژوهش‌های انجام‌شده، 500 میلیارد دلار گردش مالی صنعت انیمیشن و صنایع وابسته در دنیا اعلام شده است که از این میان، فقط 222 میلیارد دلار گردش مالی انیمیشن در دنیا تخمین زده شده است. همچنین این صنعت توانسته است برای 29.5 میلیون نفر در دنیا اشتغال‌زایی کند.

اما ایران برای راه‌یابی به بازارهای لوازم‌التحریر منطقه، چه فرصت‌هایی دارد و از چه جایگاهی در سطح منطقه و جهانی برخوردار است؟ اردیبهشت‌ماه سال گذشته سند راهبردی صنعت نوشت‌افزار به منظور ترسیم وضع موجود و افق‌های پیش‌رو، منتشر شد. سندی که تا هفته قبل عمومی نشده بود و تنها تدوین‌کنندگان از مفاد و جزئیات آن اطلاع داشتند. در بخشی از این سند، به جایگاه ایران در صنعت نوشت‌افزار جهان و منطقه اشاره شده است.

براساس آمار منتشر شده در درگاه الکترونیکی ریسرچ اند مارکت، گردش مالی صنعت نوشت‌افزار در سال 2021 میلادی؛ 21.6 میلیارد یورو بوده است که این میزان در سال گذشته میلادی(2023) به 22.5 میلیارد یورو رسیده و پیش‌بینی می‌شود در سال جاری(2024) به 25 میلیارد یورو برسد. براساس تحقیقات صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود گردش مالی این صنعت در سال 2030 میلادی به 32.3 میلیارد یورو برسد. اما ایران در کجای این معادلات تجاری در سطح جهانی ایستاده است؟

سند راهبردی نوشت‌افزار به منظور بررسی جایگاه منطقه‌ای و جهانی صنعت نوشت‌افزار ایران، ابتدا به ارزیابی میزان صادرات، واردات و تراز تجاری اقلام پرمصرف از جمله خودکار، ماژیک، مداد تحریر، مدادرنگی و ... پرداخته است. براساس آمار صادرات منتشر شده ارزش صادرات انواع خودکار، خودنویس، روان‌نویس، ماژیک و اجزا و قطعات مربوطه در جهان حدود 6/17 میلیارد یورو در سال 2021 بوده، کشورهای چین، ژاپن و آلمان بیشترین سهم صادرات را به خود اختصاص داده و ایران در میان 202 کشور در رتبه 66 صادرات قرار دارد.

تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی

با توجه به آمار منتشر شده، ارزش واردات انواع خودکار، خودنویس، ماژیک، روان‌نویس و اجزا و قطعات مربوطه در سال 2021 به 5/6 میلیارد یورو بوده که به ترتیب کشورهای آمریکا، فرانسه، آلمان و چین سهم عمده واردات را به خود اختصاص داده‌اند. ایران در میان 225 کشور رتبه 84 را در واردات دارد. با توجه به قرار گرفتن انواع خودکار و ماژیک در گروه کالایی 27، بخش عمده واردات مربوط به اجزا و قطعات همچون نوک ساچمه‌ای خودکار، فیلتر ماژیک و غیره است.

همچنین میزان واردات کشورهای هم‌جوار و منطقه در سال 2021 حدود 177 میلیون یورو بوده که با توجه به مشترکات فرهنگی و منطقه‌ای نشان‌دهنده ضرورت برنامه‌ریزی به منظور کسب سهم از بازار موجود است.

همچنین براساس آمار صادرات منتشر شده، ارزش واردات انواع مداد و مغز مداد در جهان حدود 1/5 میلیارد یورو در سال 2021 بوده که کشورهای چین، آلمان و برزیل بیشترین سهم صادرات را به خود اختصاص داده و ایران در میان 169 کشور در رتبه 68 صادرات قرار دارد. همچنین ارزش واردات انواع مداد و مغز مداد در سال 2021 به 1/4 میلیارد یورو رسیده و کشورهای آمریکا، آلمان و فرانسه سهم عمده واردات را به خود اختصاص داده‌اند. ایران در میان 220 کشور رتبه 100 را در واردات دارد که با توجه به قرار گرفتن انواع مداد و مدادرنگی در گروه کالایی 4، بخش عمده واردات مربوط به نوک مداد است. همچنین میزان واردات کشورهای هم‌جوار و منطقه در سال 2021 حدود 71 میلیون یورو بوده که با توجه به مشترکات فرهنگی و مذهبی نشان‌دهنده ضرورت برنامه‌ریزی به منظور افزایش سهم بازار قابل دسترس است.

طبق محاسبات، بیشترین نسبت تراز تجاری(صادرات/ واردات) مداد، مدادرنگی، مداد شمعی، مغز مداد متعلق به کشور ژاپن با عدد 18/34 است. ایران با نسبت 0/09 در رتبه بیست و دوم رتبه‌بندی مذکور قرار دارد.

بر همین اساس ارزش صادرات دو سال آخر منتهی به اجرای برنامه راهبردی صنعت نوشت‌افزار را در سال‌های 1400 و 1401 از نظر ارزشی را می‌توان در جدول ذیل مشاهده کرد:

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای